Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Finomfőzelék

A megtisztí­tott 1x1 cm-es kockára vágott sárgarépát és petrezselyemgyökeret a zöldborsóval együtt, sóval, petrezselyemzölddel félpuhára pároljuk. Zsí­rjára sütve, liszttel meghintjük és jól összepirí­tjuk. Ví­zzel vagy csontlével felengedve, simára keverjük. A külön puhára főzött karfiolt ekkor adjuk hozzá. Beleöntve a tejet, lassú tűzön kiforraljuk. Tálaláskor dí­szí­tjük a maradék petrezselyemzölddel.

Összetevők:
- 60 g Sárgarépa
- 40 g Fagyasztott zöldborsó
- 8 ml Napraforgóolaj
- 1 adag Konyhasó
- 60 g Petrezselyemgyökér
- 40 g Karfiol
- 1 adag Petrezselyemzöld
- 50 ml Tej (1,5%)
- 15 g Graham-liszt

Adatok:
- Energia : 240.31kcal
- Fehérje : 8.544g
- Zsír : 9.559999999999999g
- Szénhidrát : 29.058g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
Cikkeinkről

Az oldalunkon megjelenő írások, az azokat illusztráló képek, valamint az egyéb tartalmak egy része az internetről származik, esetenként - a tulajdonjogok szempontjából - ellenőrizhetetlen forrásokból.
Igyekszünk csak olyan forrásokat választani, melyek szabadon felhasználhatóak. Azonban minden jóhiszeműségünk, és igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy jogvédett tartalom kerül az oldalra.

Amennyiben ilyennel találkozna, kérem hozza tudomásunkra a dolgot, hogy megtehessük a szükséges lépéseket!

Köszönettel,
Az oldal szerkesztői

Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!