Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Halászlé

Az összetevőket alaposan megtisztítjuk, majd felaprítjuk a paradicsomot, paprikát, vöröshagymát. A halszeleteket, a zöldségeket, valamint az összes fűszert egy lábasba tesszük, és felöntjük a vízzel. Lefedjük a lábast, ezután közepes hőfokon kb 3/4 óra alatt teljesen szétfőzzük az összetevőket. Paradicsompaszírozón átpaszírozzuk az alapot, visszatöltjük a lábasba. A befejezéshez való halfilét csíkokra szeleteljük. A kész leves tálalásakor ügyeljünk arra, hogy a leves forró legyen, valamint hogy mindegyik adagba egynlő arányban jusson a halhúsból, s hogy legyen erőspaprika is kéznél!

Összetevők:
- 50 g Busa
- 50 g Ponty
- 50 g Amúr
- 15 g Paprika (zöld)
- 25 g Paradicsom
- 100 g Vöröshagyma
- 1 adag Őrölt bors
- 1 adag Konyhasó
- 2 g Fűszerpaprika
- 100 g Harcsa

Adatok:
- Energia : 298.36kcal
- Fehérje : 45.37g
- Zsír : 8.041g
- Szénhidrát : 11.54g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
Használati díjak

2016-ban az érvényes használati alapdíj

2500Ft+ÁFA / hónap

Jelenlegi kedvezényeink

  • 12 hónapos előfizetés esetén 1 hónapot ajándékba adunk, azaz csak 11 hónapra számítunk fel díjat.
  • Saját készítésű cikkek nálunk történő publikálása esetén az előfizetésed meghosszabbítását adjuk cserébe. Ennek a kedvezménynek a pontos feltételeiről kérlek érdeklődj a Kapcsolatok menüpont alatti elérhetőségeinken!
cred

A kedvezmények a megjelölt határidőig, vagy visszavonásig érvényesek.

Díjaink nem férnek bele a keretedbe?

Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!