Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Túrógombóc

Az áttört túrót összekavarjuk a tojásokkal,a búzadarával és a sóval,majd fél napig állni hagyjuk.Ekkor vizes kézzel kis gombócokat formázunk belőle,és sós vízben kifőzzük.Legalább 5 percig főzzük őket,de ajánlatos 5 perc után 1-et kivenni és kettévágva megkóstolni. Közben az olajon megpirítjuk a zsemlemorzsát és ebbe beleforgatjuk a leszűrt gombócokat.Cukros tejföllel tálaljuk.

Összetevők:
- 125 g Parmalat félzsíros túró
- 1 darab Tojás (db)
- 50 g Búzadara
- 1 adag Konyhasó
- 3 ml Napraforgóolaj
- 25 g Zsemlemorzsa
- 20 g Porcukor
- 30 ml Tejföl 12%

Adatok:
- Energia : 642.6899999999999kcal
- Fehérje : 33.67g
- Zsír : 20.241g
- Szénhidrát : 80.8g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
Hirdetések

Hirdetéseket kizárólag előfizetőink adhatnak fel.
Ha még nem döntötte el, hogy előfizet a VitalFood Étrendtervező Rendszer használatára, érdeklődjön előtte a programról felhasználóinknál!

Kiss Anett
Táplálkozási szaktanácsadás, étrendtervezés, diéták cukorbetegeknek is!
06 30 263 4432
kiss.anett@vitalist.hu

Vital-Admin
Bármilyen kérdésed felmerülne a rendszer használatával kapcsolatban, kérlek keress meg!
info@vitalist.hu

Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!