Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Angolos káposztasaláta virslikarikákkal

A káposztát vékony szeletekre, a póréhagymát karikákra vágjuk, a sárgarépát apró lyukú reszelőn lereszeljük, majd az ecettel és a sóval összekeverve addig hagyjuk állni, amíg a salátaöntetet elkészítjük. (Öntet: a kefirt ízesítjük bazsalikommal, lestyánnal és finomra vágott petrezselyemzölddel.) Hozzáadjuk a főtt virslikarikákat, majd az öntetet, s hűtőszekrényben 2-3 órán keresztül érleljük. Tálaláskor frissen vágott petrezselyemzöldet szórunk a tetejére.

Összetevők:
- 120 g Káposzta (fejes)
- 70 g Sárgarépa
- 10 g Póréhagyma
- 20 g Bakony kefir
- 50 g Baromfivirsli
- 1 adag Petrezselyemzöld
- 1 adag Konyhasó
- 5 ml Bertolli balzsamecet
- 1 adag Bazsalikom
- 1 adag Lestyán

Adatok:
- Energia : 180.97kcal
- Fehérje : 13.0315g
- Zsír : 7.374g
- Szénhidrát : 15.068g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
Linkek

Digitális fotózás, FotoRace
Diitális fotózás, képértékelés, fotóversenyek

Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!