Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Frankfurti leves

A megmosott metéltre vágott kelkáposztát hideg vízben, vagy csontlében feltesszük főni, sóval, majorannával, köménymaggal í­zesí­tve. Beletesszük egészben a vöröshagymát és a péppé zúzott fokhagymát. Ha a kelkáposzta megfőtt,a virslik bőrét lehúzva, felkarikázzuk, és a levessel még néhány percig főzzük. Simára kevert kefirrel dúsí­tjuk, majd tálaljuk.

Összetevők:
- 80 g Kelkáposzta
- 5 ml Napraforgóolaj
- 5 g Vöröshagyma
- 1 adag Konyhasó
- 1 adag Köménymag
- 1 g Fokhagyma
- 30 g Kefí­r (sovány)
- 1 adag Majoránna
- 30 g Gyulai virsli

Adatok:
- Energia : 158.18kcal
- Fehérje : 7.778g
- Zsír : 11.261g
- Szénhidrát : 5.558g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
Partnereink

°Bannercsere - Bannercsere
°Dietinfo - Diéta az egészségért!
° Egészségkalauz – Irány az egészség!
°FotoRace.DigiNews - Képértékelő portál
°GASZTRONAUTA kft - Nem kereshet annyit a jó gazda, amit a rossz gazda el nem tékozolhat
°Tandemszem - Látássérültek Kerékpározását Segítő Egyesület Győr
°Toplista - Toplista




Amennyiben szeretne velünk linket cserélni, kérem helyezze el bannereinket, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

VitalFood, az elérhető étrendtervező 

VitalFood, az elérhető étrendtervező

Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!