Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Palócos zöldbab

A vöröshagymát olajon megpirí­tjuk, majd hozzáadjuk a lecsót és tovább pároljuk, amig meg nem pirul. Ezután tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a kockára vágott pulykacombot és átpirí­tjuk. Őrölt borssal, péppé zúzott fokhagymával, sóval í­zesí­tjük, majd felöntjük hideg ví­zzel. Többször zsí­rjára pirí­tva a húst megpároljuk. Közben kevés olajon a zöldbabot is puhára pároljuk. Amikor a hús és a zöldbab puha, összeöntjük, ha szükséges kevés vizet még öntünk hozzá, és össze forraljuk. Végül tejfölös habarással sűrí­tjük.

Összetevők:
- 20 ml Tejföl (csökkentett zsí­rt.)
- 1 adag Fűszerpaprika
- 1 adag Feketebors
- 100 g Fagyasztott zöldbab
- 10 g Lecsó (natúr)
- 20 ml Napraforgóolaj
- 10 g Búzaliszt (finomí­tott)
- 1 adag Konyhasó
- 10 g Vöröshagyma
- 10 g Fokhagyma
- 100 g Pulykahús

Adatok:
- Energia : 486.78kcal
- Fehérje : 25.99g
- Zsír : 33.303g
- Szénhidrát : 17.9g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
VitalFood Szabályzat, Szerződés

lakatEzek a tartalmakat csak előfizetőink részére hozzáférhetőek.

Lépjen kapcsolatba velünk, fizessen elő a VitalFood Étrendtervező Rendszer használatára, és Ön is megtekintheti a védett tartalmakat!

Használati díjak





Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!