Letölthető anyagok
Kíváncsi vagy mennyit kell enned, hogy csökkenjen a testsúlyod?

Üzenőfal

Beszélgetnél? Vagy kérdésed van? Információ



Napi betevő

Pikáns vagdalt

A darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemlét, a tojást, az olajon megfonnyasztott apróra vágott vöröshagymát, a kockára vágott uborkát, és a héjastól felkockázott almát. Majd ecetes tormával, sűrített paradicsommal, finomra vágott petrezselyemzölddel, majorannával, kakukkfűvel és sóval fűszerezzük, végül alaposan összedolgozzuk. Olajjal kikent teflon, vagy rozsdamentes tepsiben rudat formázunk belőle, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.

Összetevők:
- 80 g Pulykamell
- 0.33 db Zsemle
- 10 g Tojás (g)
- 5 ml Napraforgóolaj
- 5 g Vöröshagyma
- 20 g Ecetes uborka
- 30 g Alma
- 2 g Ecetes torma
- 2 g Sűrített paradicsom
- 1 adag Petrezselyemzöld
- 1 adag Majoránna
- 1 adag Kakukkfű
- 1 adag Konyhasó

Adatok:
- Energia : 266.735kcal
- Fehérje : 19.60908g
- Zsír : 13.93474g
- Szénhidrát : 14.4904g


Te is szeretnél egy ilyen véletlen "recept-generátort" az oldaladra?
Tartalomjegyzék

Egészséges életmód
Diéták
Élelmiszerek
Gasztronómia
Hírek
Hírlevelek
Technikai levelek
Üzenetek
Kitekintés
Kultúra
Gyorsindítás:VitalFood







Feliratkozás hírlevélre

Kategóriák

4+1 tipp
Diéta
Élelmiszerismeret
Életmód
Érdekes
Hírek
Hírlevél
Kitekintés
Kultúra
Táplálkozás


Linkek

VitalFood
Oktatás
Cikkeinkről
Tanácsadás
Hirdetések
Szabályzat
Díjaink
Görögország


Partnereink

Gyümölcstárhely - tárhely, domain, webtárhely








Az oldalt a gaTech Bt. üzemelteti


VitalFood, az elérhető étrendtervező

Érvényes CSS!