Vitalist, az elérhető étrendtervező



Mire való a Vitalist Étrendtervező Rendszer?

étrendtervező A program üzemi étkeztetés -, vagy akár személyes tanácsadás támogatásában nyújt segítséget.

A rendszer központi részét képező étrendtervező modul segítségével kényelmesen tervezheti meg a szükséges étlapokat. Támogatjuk az élelmiszerek allergéntartalmának nyomonkövetését, a sótartalmak rögzítését, illetve számos étlaptervezéssel kapcsolatos funkciót. Egy komplett dokumentáció nyomtatása mellett lehetősége van például főzőlapok, anyagkiszabatok nyomtatására, illetve étlaponként tetszőleges létszám is beállítható.

A Vitalist Étrendtervező Rendszer használatával lehetőség van egyéb élelmezésvezetői feladatok ellátásra is. Rögzíthetőek a beszálítást végző partnerek, akikkel a rendszer képes kommunikálni is. A megrendelni kívánt élelmiszerek automatikusan elküldhetőek, illetve a beszállítóknak lehetőségük van a megrendelések visszaigazolására is. Továbbá a szállítások követésére is lehetőséget biztosítunk, sőt akár a számlák adatai is tárolhatóak a rendszerben. A készletnyilvántartó modul segítségével pedig a raktárkészlet is nyomokövethetővé válik. A beszállítások adatai alapján a raktárkészlet változtatása is megoldott.

Próbálja ki most rögtön!

Loginnév: demo
Jelszó: demo



Ez egy olyan ingyenes belépés, amivel áttekinthető a program funkcionalitása, és ezen funkciók java része ki is próbálható. Azonban a próbán túl a program teljeskörű használatát már nem lehet egyedül elkezdeni. Az ehhez szükséges jogosultságokat központilag osztjuk ki. Ezzel kapcsolatban nézze át a használati díjakat, és jelentkezzen a program használatára! De ha még kérdése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kinek ajánljuk a Vitalist Étrendtervező Rendszert?

Dietetikusoknak

Ha étrendtervezéssel, étlaptervezéssel foglalkozik, akkor ezt a rendszert pontosan Önnek találták ki. Előre rögzített receptek, és élelmiszerek segítségével állíthat össze különféle étrendeket, vagy akár választhat a számos előre rögzített étlapból is. Ezen étlapokról rengeteg információhoz juthat. Az étlapokról komplett dokumentációt is generál a program, mely akár ki is nyomtatható, ezzel támogatva az egyéni tanácsadásokat, de akár az üzemi étkeztetéssel kapcsolatos feladatokat is.

Élelmezésvezetőknek

A közétkeztetéssel kapcsolatos feladatok - étlapok tervezése, rendelések kezelése, szállítások támogatása, raktárkészlet nyilvántartása, iratkezelés - támogatása egy igen hasznos eszközzé teszi a Vitalist Étrendtervező Rendszert akár az élelmezésvezetők kezében is. Egyszerre több felhasználói hozzáférés is összekapcsolható, így több különféle szerepkörben dolgozó szakember munkáját is tudjuk támogatni, megfelelő jogosultásgkezeléssel. Így akár nagyobb konyhák üzemeltetése is kényelmesen megoldható.

A Vitalist Étrendtervező Rendszer néhány tulajdonsága

  • Alkalmas jól dokumentált étrendek készítésére
  • Alkalmas receptek összeállítására (Ezek a receptek korlátlanul egymásba is ágyazhatóak!)
  • Több mint hatvan féle tápanyag tárolására alkalmas élelmiszerenként
  • Dietetikus kollegáink által felügyelt, és folyamatosan bővülő tápanyag-adatbázis
  • Dietetikus kollegáink által felügyelt, és folyamatosan bővülő étrend-gyűjtemény(!)
  • Jelenleg több mint 3000 db élelmiszer található az adatbázisban, amiből több mint 1200 db recept. (És mindez a felhasználók által is bővíthető!)
  • Megrendelések összeállítása az étrendek alapján, és egy gombnyomással történő elküldése, nyomon követése
  • Beszállítások nyomon követése, összekapcsolva egy készletnyilvántartó modullal
  • Lehetséges a keletkező számlák rögzítése is
  • Nincs elavult programverzió, vagy adatbázis, nincsenek kényszerű frissítgetések. Minden mindig naprakész!
  • Nincs magas bekerülési költség, csak egy minimális havidíj!

Elegendő csupán egy internetkapcsolat, és egy böngészőporgram!

AMIRE FELTÉTLENÜL SZÜKSÉG VAN

  • Egy internetezésre alkalmas számítógép
  • Internetkapcsolat, hiszen ez egy böngészőben futó alkalmazás
  • Egy email-cím, amin keresztül kapcsolatban maradhatunk

A rendszer használatához Önnek nem kell semmiféle programot telepíteni a számítógépre, sőt nincs szükség új, és drága eszközök beszerzésére sem. Elegendő csupán egy internetkapcsolat, egy böngészprogram, és már használatba is veheti a programot. Ilyen egyszerűen is lehet étrendet tervezni!

A Vitalist-VitalFood Étrendtervező Rendszer eddigi rövid története

A program legelső verziója már 2003-ban elkészült. Ezt még csak igen kevesen - főként táplálkozási szakemberek - használhatták, mivel személyes jellegű ismeretségek alapján terjesztettük. Ez a verzió még vastag-kliens alkalmazás volt, azaz fel kellett telepíteni a számítógépre, és folyamatosan frissítgetni kellett.

Az első verziónál tapasztalt nehézségeket, és hibákat javítgatva eljutottunk egy kifinomultabb második generációs vastag-kliens alkalmazáshoz, mely a terjesztés nehézségei miatt még továbbra is csak elenyésző számban létezett.

Ezután 2009-ben úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk az internet adta lehetőségeket, és az eddigi tapasztalatokat felhasználva áttértünk a böngészőben futtatható harmadik verzióra. Ez a verzió hosszú éveken át működött, számos dietetikus kollegának nyújtva segítséget.

De itt sem álltunk meg! A hosszú évek során a harmadik verzió technikai megoldásai is már elavultak, és a technológia folyamatos változásai miatt sokszor már nem is úgy működtek, ahogy az elvárható lett volna. Ráadásul a jogszabályi környezet is sokat változott. (EMMI rendelet) Emiatt 2018-ban egy kényszerű szünet után - a PLATform keretrendszer keretei között - elkészítettük az étrendtervező rendszer következő verzióját is. Ez látható ezen az oldalon ismét, a korábban már megszokott Vitalist néven.



CÍM
2143 Kistarcsa, Simándy József utca 24.

KAPCSOLAT
Email: info@vitalist.hu
Telefon: 0630 280 4068

Részletek